Bli språkrör för ny unik studie om integration

Integrationen av nyanlända är en av vår tids stora utmaningar. Eftersom jobben är grunden i integrationen så är det arbetsplatserna och vägen dit vi måste fokusera på. Företag och organisationer måste bli bättre på att erbjuda praktik och jobb och det måste bli enkelt att anställa. Det är här Facts of Integration kommer in. 

Facts of integration är en ny unik studie för att stödja en effektivare integration. Resultatet från undersökningen kommer att kunna beskriva tillståndet vad gäller integration och mångfald i regioner och branscher i Sverige. Bakom undersökningen står Origo Group och Integration.nu.

Vi kommer att undersöka hur det ser ut i din region och hur duktiga företag och branscher är. Vi söker nu några få samarbetspartners. Är du och ditt företag/organisation intresserade att delta och ta del av ”fakta” och bli ett språkrör för din bransch eller region när det gäller integrationsfrågor och mångfald?

Fördelar med att bli partner

  • öka ditt företag/organisations attraktivitet genom att ta ställning för nyanlända och deras integration
  • underlag för strategi och mål i mångfaldsarbetet
  • få tillgång till intressant innehåll för att utveckla effektiv PR
  • kunna bli en talesperson för inkludering och integration på arbetsmarknaden – ett första steg att bli ledande i din bransch

Vi beräknar starta studien under våren 2020. Rapportpaket, pressreleaser och presentationsmaterial kommer att finnas tillgängligt vid lansering, med pressmöte i början av juni och med uppföljning i Almedalen.

Är du intresserad för en mer fyllig information kontakta oss. Vi tar en diskussion och kanske ett möte. 

Hans Makander 
info@integration.nu

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *